Ilma-vesilämpöpumppu Jyväskylä

Ilma-vesilämpöpumppu asennettuna

Onko tarkoituksenasi luopua öljylämmityksestä tai paljon työtä vaativasta puulämmityksestä samalla energialaskua pienentäen? Tarjoamme vaihtoehtoiseksi lämmitysmuodoksi laadukkaita Mitsubishi Electric sekä Panasonic ilmavesilämpöpumppuja.

Ilmavesilämpöpumppu siirtää lämpöenergian ulkoilmasta kylmäaineen avulla rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Samalla laitteella saadaan järjestettyä lämmin käyttövesi, sekä kiinteistön lämmitys.
Ilmavesilämpöpumpussa saat samassa paketissa sekä lämmityksen että jäähdytyksen, mikä tekee siitä monipuolisen ratkaisun kodin lämmönsäätelyyn ympäri vuoden.

VILP on yleensä helppo asentaa eikä asennus täten vaadi suuria rakennusmuutoksia.

Ota yhteyttä niin teemme kartoituksen tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Ilma-vesilämpöpumppu asennettuna jyväskylä
ilmavesilämpöpumput jyväskylässä

Säästä satoja euroja vuositasolla hankkimalla ilmavesilämpöpumppu

Monesti syynä hankkia ilmavesilämpöpumppu on rahallinen säästö ja pitkässä juoksussa sitä todellakin saa. Eri laskentatapojen mukaan vesi-ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin 6-10 vuodessa.

Ilmavesilämpöpumppu nostaa kiinteistön arvoa, parhaimmillaan investoinnin arvo näkyy suoraan kotisi myyntihinnassa.

Oikeaan lämmitysjärjestelmään yhdistettynä ilmavesilämpöpumpulla on mahdollista saada merkittäviä säästöjä verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. Erinomaisen hyötysuhteensa ansiosta säästöt lämmityskustannuksissa voivat olla vuositasolla jopa yli tuhat euroa.

Tilaa asennus!

Milloin ilma-vesilämpöpumppu on oikea vaihtoehto kodin lämmitysjärjestelmäksi?

Maalämpö ei ole enää itsestään selvä vaihtoehto, kun mietitään vaihtoehtoja esimerkiksi öljylämmityksestä luopumiseen. Ilmavesilämpöpumppu on kustannuksiltaan maalämpöä edullisempi ja soveltuu kohteisiin, joissa lämpökaivon poraamista ei ole mahdollista toteuttaa.

Huomioithan kuitenkin, että koska ilma-vesilämpöpumppu tuottaa vähiten energiaa silloin kun lämmitystarve on suurimmillaan, järjestelmä tarvitsee rinnalleen usein toisen lämmitysjärjestelmän. Yleensä varajärjestelmänä käytetään ilma-vesilämpöpumpun omia sähkövastuksia tai esimerkiksi varaavaa takkaa.

Ota yhteyttä niin teemme kartoituksen juuri sinun säästömahdollisuuksistasi.

Huomioithan mahdollisuuksistasi Elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskus ELY:n tarjoamaan avustukseen öljylämmityksestä luopumiseen. Tarkemmat ohjeet avustuksesta löydät täältä.

Ota yhteyttä