Ilmalämpöpumppu asennettuna, Jyväskylä

Ilmalämpöpumppu viilennykseen kesällä ja lämmitykseen talvella

Ilmalämpöpumput ovat monikäyttöisiä laitteita, jotka pystyvät lämmittämään ja viilentämään sisätiloja käyttäen hyväksi ulkoilman lämpöä. Ne toimivat periaatteella, jossa lämpöenergiaa siirretään ulkoilmasta sisätiloihin tai päinvastoin tarpeen mukaan. Tämä tekee niistä erittäin energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille lämmitysjärjestelmille.

Kauttamme mahdollista saada Mitsubishi Electric, sekä Panasonic ilmalämpöpumput. Olemme myös Panasonicin hyväksymä PRO Partner.

Ota yhteyttä

ilmalämpöpumput jyväskylässä
ilmalämpöpumppu jäähdytykseen jyväskylä

Ilmalämpöpumppu tuo rahallista säästöä ja lisää asumismukavuutta

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas laite asuntosi jäähdytykseen sekä lämmitykseen. Molempiin käyttötarkoituksiin on olemassa omat tuotteensa. Tärkein asia ilmalämpöpumpun valinnassa on valita oikea tuote juuri sinun tarpeisiisi.

Suorasähkölämmitteisten talojen omistajille ilmalämpöpumpun hankkiminen voi merkittävästi pienentää lämmityskustannuksia ja tehostaa energiankäyttöä.

Ilmalämpöpumppu alentaa kiinteistösi lämmityskustannuksia ja samalla tuo helpotusta kesähelteille. Myös paljon tulisijaa käyttäville asukkaille, ilmalämpöpumppu tuo lisäarvoa, sillä se jakaa lämmön tasaisesti ympäri kiinteistöä.

Kotitalousvähennystä saat 40 % lämpöpumpun asennustyön osuudesta ja se hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessa.

Tilaa asennus!

Hyödyt ilmalämpöpumpun asentamisesta

Energiatehokkuus
Ilmalämpöpumput hyödyntävät ulkoilman lämpöenergiaa, mikä vähentää merkittävästi energiakustannuksia. Tyypillisesti pumppu asennettuna maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa. Parhaat säästöt saadaan suorasähkölämmitteisissä taloissa.

Vuodenajasta riippumaton käyttö
Ilmalämpöpumput tarjoavat sekä lämmitys- että jäähdytysominaisuuden, mikä tekee niistä käyttökelpoisia ympäri vuoden.

Mukavuus
Tasainen lämpötila ja viihtyisä sisäilma ovat ilmalämpöpumppujen tarjoamia etuja, jotka parantavat asumismukavuutta.

Ilmalämpöpumpun asennus kerrostaloon tai rivitaloon

Jäähdytyslaitteiden asentaminen on nykyään mahdollista myös kerros- ja rivitalokiinteistöihin huomioiden taloyhtiön asettamat määräykset.

Ilmalämpöpumpun valinnassa kannattaa olla tarkkana. Esimerkiksi kerrostalo, tai rivitaloasuntoon ei kannata laittaa lämmittävää pumppua sillä kiinteistön lämmitys kuuluu yhtiövastikkeeseen. Tällöin valinta osuu jäähdyttävään ilmalämpöpumppuun.

Suunnittelemme ilmalämpöpumppuratkaisut aina asiakaskohtaisesti.

Ota yhteyttä

ilmalämpöpumpun asennus kerrostaloon
ilmalämpöpumpun asennuksen kesto
Ilmalämpöpumppu asennettuna, kauanko asennus kestää?

Ilmalämpöpumpun asennuksen kesto on riippuvainen läpivientien määrästä ja yksiköiden etäisyydestä, mutta normaalisti asennus saadaan tehtyä yhdessä työpäivässä.

Ilmalämpöpumpun asennus kannattaa varata kuitenkin hyvissä ajoin, koska erityisesti kesähelteillä asennusjonot saattavat kasvaa kovin pitkiksi.

Tilaa ilmalämpöpumppusi jo tänään.

Tilaa asennus